Joao Felix, atacantul echipei Atletico Madrid a fost operat la gleznă, în urma mai multor accidentări

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 02-07-2021 18:16

Joao Felix, atacantul echipei Atletico Madrid, a suferit vineri o operaţie la gleznă, a informat campioana din La Liga printr-un comunicat, scrie EFE.

Joao Felix, pentru care clubul madrilen a achitat suma record de 126 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Benfica Lisabona în 2019, s-a accidentat des la gleznă în ultimul sezon, jucând în mai puţin de jumătate din partidele pe care Atletico le-a susţinut.

Problemele sale au continuat şi la EURO 2020. Joao Felix a ratat meciurile Portugaliei împotriva Germaniei şi Franţei, din cauza unei leziuni musculare, şi a intrat pe teren din postura de rezervă în înfrângerea suferită de lusitani în faţa Belgiei, din optimile de finală, scrie Agerpres.ro.

Conform grupării spaniole, intervenţia chirurgicală a fost efectuată la Porto de chirurgul olandez Niek van Dijk sub supravegherea medicilor clubului. însă nu s-a precizat când ar putea avea loc revenirea acestuia.

Ziarul spaniol Marca a indicat că Felix ar putea reveni până la începerea noului sezon din La Liga, când Atletico Madrid va juca în deplasare cu Celta Vigo pe 15 august.