Scandal la PNL Sector 3. Antonel Tănase este acuzat de ilegalități, înainte de vot

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 07-07-2021 17:50
Actualizat: 07-07-2021 17:52

Alegerile de la PNL Sector 3 de astăzi stau pe un butoi de pulbere, cu câteva ore înainte de vot. Și asta pentru că lui Antonel Tănase i se aduc mai multe acuzații, potrivit unor surse din partid. Iată care este situația, considerată revoltătoare de membrii din organizație:

Sunt 719 persoane trecute ca membri PNL, in conditiile in care în baza de date a PNL Sector 3 comunicată de actuala conducere a filialei se află doar 478 de membri. Mai mult, convocatorul nu a fost public, nu a fost afișat, iar membrii PNL nu au știut dacă se află pe acest convocator sau nu. La acest convocator au avut acces doar un număr restrâns de membri, unii aflați în conflict de interese, întrucât sunt atât membri ai secretariatului tehnic al conferinței de alageri, cât și candidați. Ieri, comitetul de organizare al alegerilor de la nivel național s-a reunit în ședință și a decis că baza de date a membrilor filialei PNL Sector 3 care va fi luată în considerare ca bază pentru întocmirea convocatorului pentru alegerile de azi este aceea comunicată la Secretariatul General PNL și care conține 478 de membri, numai ca Antonel Tănase, seful filialei, refuza sa implementeze aceasta decizie.

De asemenea, in cadrul filialei sector 3 s-au formulat si acuzatii privind eliminarea, abuziv si fara baze statutare a unor candidati de pe buletinele de vot și au fost sesizate grave nereguli în situația cotizațiilor.Un candidat la o functie din biroul de conducere al PNL Sector 3 a solicitat lui Antonel Tănase acces la toate documentele financiare ale filialei care să ateste plata cotizatiilor, dar solicitarea acestuia a ramas fara raspuns.