VIDEO | Igor Dodon neagă că ar fi împușcat mistreți cu zâmbetul pe buze. Declarația este halucinantă

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 08-07-2021 15:16

Președintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, neagă că ar fi împușcat mistreți într-un țarc.

„- Domnule Dodon, astăzi, pe mai multe rețele de socializare, în mass-media a bubuit un clipuleț video…

- În care l-au lovit pe Chirtoacă?

- Nu, este vorba că ați împușcat niște mistreți, cum comentați?

- Eu nu am văzut. Este așa ceva?

- Da.

- Eu mai știu când a fost și cum a fost? Nu am niciun fel de întrebare. În orice caz nu am încălcat niciodată legislația. Acum, în ultima etapă, apar foarte mult fake-uri, ca de obicei, la sfârșit de campanie, ultimele două zile încep să bubuie. Eu cred că cea mai mare bubuitură a fost când a fost plesnit Chirtoacă în fața sediului partidului și i-au zburat ochelarii. Cineva a spus că i-au zburat peste frunte. Sunt provocări.

- În imagine se vede că sunteți dumneavoastră…

- Alte întrebări?”, a declarat pentru NordNews.md, Igor Dodon.

După ce ar fi împușcat un zimbru, simbolul de pe stema Republicii Moldova, fostul președinte Igor Dodon și-a etalat „talentul de vânător” și în raport cu câțiva mistreți captivi într-un țarc. Socialistul a împușcat cel puțin trei mistreți cu zâmbetul pe buze.

Video respectiv circulă pe rețelele de socializare, după ce primarul de Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că Igor Dodon a împușcat fără milă mai mulți mistreți când era președintele Republicii Moldova, notează deschide.md