SHOW Ungureanu cere retragerea sprijinului pentru premier: Lui Cîțu i s-a UMFLAT capul de la putere - REACȚIA PNL

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 08-07-2021 15:58

Începe scandalul în coaliție, după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Finanțelor Alexandru Nazare, fără a discuta decizia cu liderii coaliției, mulțumindu-se să îi anunțe telefonic, așa cum au declarat Dan Barna, liderul USR, și Ludovic Orban, președintele PNL.

Citește și: Alexandru Nazare DĂ NOI DETALII despre presiunile pe care Florin Cîțu le-ar fi făcut asupra sa pentru a demisiona

”I s-a umflat capul la putere sau la măgar i s-a pus o tichie de mărgăritar. Domnul Cîțu nu e om de stat. Un om de stat face ce a făcut domnul Nazare,  are o atitudine echidistantă, echilibrată. Domnul Cîțu dă un semnal clar. Intră la rupere în tabăra lui Orban și e dispus să facă orice, să dea foc țării, numai ca să ajungă el la putere. Nu-l interesează absolut nimic decât să ajungă el și garda lui să controleze tot. Cine ar fi crezut? Era un nimeni în politică. Toți oamenii ăștia care-i bagă cuțitul în spate lui Orban sunt cei care au fost promovați chiar de el”, a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, la Antena 3.

Reprezentantul PNL, Virgil Guran, nu a respins posibilitatea retragerii sprijinului pentru premier, ba chiar a anunțat discuții pe acest subiect în partid. ”Asta se va discuta în forurile statutare, nu cred că se va ajunge la...”.