Rareș Bogdan și Alina Gorghiu au făcut deplasarea degeaba: Ludovic Orban a obținut susținerea a încă unei organizații județene

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 08-07-2021 18:48

Organizaţia PNL Teleorman îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului, o moţiune în acest sens fiind votată joi, la finalul conferinţei judeţene de alegeri.

Senatorul Eugen Pîrvulescu a câştigat un nou mandat de preşedinte al PNL Teleorman, la alegerile de joi.

Citește și: Ludovic Orban pregătește retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu - SURSE România TV

"Voi susţine competenţa întotdeauna în partid, tocmai de aceea astăzi va rezulta un Birou (Politic Judeţean, n.r.) care să poate să ducă mai departe o politică a PNL. Aveţi încredere că vom lua cea mai bună decizie, ca investiţiile din Teleorman să fie aduse de către PNL. Vă mulţumesc încă o dată, din suflet", a spus Eugen Pîrvulescu, după anunţarea rezultatelor de la alegerile interne din filială.

La conferinţa de alegeri de la PNL Teleorman au fost prezenţi preşedintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, lideri ai partidului, printre care Alina Gorghiu, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Virgil Guran.

Citește și: Rareș Bogdan, despre retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu: Niciodată nu s-a mai întâmplat ca să fie două viziuni, iar asta e foarte grav pentru PNL .