Rareș Bogdan, despre retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu: Niciodată nu s-a mai întâmplat ca să fie două viziuni, iar asta e foarte grav pentru PNL

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 08-07-2021 17:23

Ludovic Orban vrea convocarea unei ședințe urgente, vineri, în PNL, în care să se decidă retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu, după ce premierul l-a demis, fără a consulta partidul, pe Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor.

Prim-vicepreședinte al PNL, Rareș Bogdan nu crede că se va ajunge până la acest pas, deși situația din partid este foarte gravă.

Citește și: Ludovic Orban pregătește retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu - SURSE România TV

”Nu cred că se pune problema de așa ceva. Niciodată nu s-a mai întâmplat ca să fie două viziuni, iar asta e foarte grav pentru PNL. Eu am aflat marți, pe la ora 13:00. Ludovic Orban știa cel puțin de marți, la o oră sau două după mine. El poate să spună multe, să spună că a aflat din presă, nu. Eu aș putea să spun că am aflat din presă. Poate nu își aminte. A avut loc o discuție între Florin Cîțu și Alexandru Nazare, marți după-amiaza. El știa despre această discuție”, a spus Rareș Bogdan, joi, la România TV.