Echipa națională de handbal masculin cadeți se întoarce de la Bratislava cu două victorii împotriva Slovaciei

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 09-07-2021 16:43

Echipa națională de handbal masculin cadeți, generația 2004-2005, se întoarce de la Bratislava cu două victorii împotriva Slovaciei. România a învins joi și vineri naționala țării gazdă, după două meciuri echilibrate.

După victoria de joi, scor 28-34 (15-15), vineri, echipa antrenată de Horvath Atilla a reușit să învingă reprezentativa Slovaciei la o diferență de două goluri: 27 - 29 (14 -15), potrivit mediafax.ro.

La finalul celor două partide, selecționerul Horvath Atilla a declarat:

”Sunt fericit că avem ocazia cu această generație să obținem rezultate pozitive pentru România, e o muncă de trei ani, având continuitate pe partea de pregătire. Am încredere că acești băieți împreună cu staff-ul și Federația Română de Handbal vor avea un cuvânt de spus în viitoarele competiții amicale și oficiale.Totodată, vreau să urez multă baftă și lotului de juniori în Letonia, în încercarea de a califica România din nou între cele mai bune echipe din Europa.”

Pentru România, în primul meci au marcat: Răducanu Robert (1), Ștefan Teodor (2), Zaritchi Cătălin (4), Ciortea Răzvan (5), Armanu Ștefan (7), Oancea Bogdan (2), Voica Bogdan (6), Niculae Bogdan (1), Golea Alexandru (2), Codrin Radu (4).