Încă o filială judeţeană a PNL se poziţionează clar în 'războiul' din PNL - Susţinătorii lui Cîţu au boicotat alegerile

Autor: Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 09-07-2021 19:43

Liberalii brăileni și-au ales, vineri seară, noul președinte și nouă echipa de conducere a organizației județene. Singurul candidat înscris în cursa pentru fotoliul de președinte al PNL Brăila a fost deputatul Alexandru Popa, care este un susținător al lui Ludovic Orban în lupta pentru șefia partidului, notează debraila.ro.

Popa a obținut voturile a 186 de membri de partid dintre cei 188 prezenți la Conferință Județeană. "Avem un singur tel: PNL să câștige toate alegerile în 2024", le-a spus Popa colegilor de partid.

La eveniment nu a fost prezent și Cătălin Boboc, secretar de stat în Ministerul Muncii, cel care a condus interimar filiala. Boboc este unul dintre susținătorii lui Florin Citu în bătălia electorală de la nivel central, însă nu a candidat pentru șefia filialei.

Cu doar câteva ore înainte de alegeri, Cătălin Boboc a susținut o conferință de presă în care a lansat o serie de atacuri dure la adresa deputatului Alexandru Popa și a echipei sale, precizând că "politică e o curvă, dar nu trebuie făcută de curve".

De altfel, tabăra pro-Citu a boicotat alegerile din filială, noua conducere județeană fiind formată exclusiv din persoane care îl susțin pe Ludovic Orban.