STUDIU din Israel: IMUNITATEA oferită de trecerea prin boală, de ȘAPTE ori mai mare decât cea dată de vaccinare

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 20-07-2021 12:58
Actualizat: 20-07-2021 19:55

Un  studiu din Israel răstoarnă tot ceea ce spun autoritățile din România și nu numai despre imunitatea oferită de infectarea cu coronavirus și cea oferită de vaccinare. Israelul a studiat cazurile de infectări cu tulpina Delta în cazul celor care au avut boala și în cazul celor care s-au vaccinat, iar concluziile sunt fabuloase. Imunitatea dată de trecerea prin varianta inițială a coronavirusului e mai mare de șapte ori decât cea dată de vaccinare, potrivit Canal 16.

În ultimele două luni, baza de date a țării a înregistrat 7.700 de noi infecții. Aproximativ 40% din cazuri (mai mult de 3.000 de pacienți) au fost evenimente revoluționare, în timp ce pacienții care au avut un istoric anterior cu virusul nu au reprezentat nici măcar 1% (72 de pacienți) din cazuri.

Citește și: VIDEO - Ministrul Sănătăţii: 'Acest val patru va fi al nevaccinaţilor! Aceştia vor fi principalii afectaţi'

În timp ce populația totală a israelienilor care au fost infectaţi COVID-19 s-a ridicat la 835.792 de persoane, cei 72 de pacienți re-infectați au arătat că rata infecției la aceștia a fost de 0,0086%.

Între timp, având în vedere cei 5.193.499 de cetățeni vaccinați, cele peste 3.000 de cazuri descoperite au demonstrat că protecția vaccinului era de 0,0578%.

Reunind cifrele, este clar că imunitatea naturală după boala COVID-19 este de cel puțin șase ori mai bună decât cea declanșată de vaccinuri.

Luând această proporție, Life Site News a susținut că aceasta este o dovadă din viața reală care îl pe contrazice consilierul medical şef din Statele Unite, dr. Anthony Fauci, care a declarat că imunitatea naturală este mai puțin robustă decât cea oferită de vaccinuri, scrie Black News.ro.