Ultima profeție făcută de scriitoarea Djuna, înainte să moară: La ce trebuie să se aștepte Rusia în următorii ani

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 26-07-2021 22:39

Scriitoarea sovietică și rusă Djuna Davitașvili, vindecătoare și astrolog, șefa ”Academiei internaționale pentru științe alternative”, a reușit, înainte să moară, în 2015, să prezică la ce trebuie să se aștepte Rusia în următorii ani. Iar anul 2021 a fost definit drept hotărâtor pentru țară, relatează Moskovski komsomoleț.

Publicația menționează că medicina oficială nu a recunoscut faptul că Djuna ar fi posedat abilități extrasenzoriale. Cu toate acestea, rușii continuă să manifeste interes pentru moștenirea și profețiile lăsate de ea.

Astfel, Djuna a avertizat că va fi o perioadă de cinci ani extrem de dificili pentru Rusia. Iar anul 2021 ea l-a definit drept hotărâtor.

Perioada hotărâtoare va fi precedată de o boală periculoasă ce se va instala la plămâni”, a prezis vindecătoare, ale cărei cuvinte sunt citate de agenția Newinform.

Potrivit spuselor sale, ca urmare a acestei perioade, mulți ruși vor ajunge în pragul sărăciei. Totuși, agricultura se va dezvolta.

Astrologul a precizat, de asemenea, că la cârma Rusiei se va instala o conducere strălucită, iar după încheierea crizei va începe un viitor minunat, iar oamenii vor simți că Rusia este cel mai bun loc unde se poate trăi pe planetă.

Rusia va înflori și, oricum, vom întrece întreaga lume”, a apreciat Djuna.