Lotul Juventus a intrat în izolare, după un caz pozitiv de COVID-19

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 29-07-2021 14:02

Lotul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, din care face parte şi tânărul fundaş român Radu Drăguşin, a intrat în izolare după ce mijlocaşul tunisian Hamza Rafia a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunţat, joi, clubul, citat de Reuters.

''În concordanţă cu legislaţia şi în acord cu autorităţile sanitare locale, lotul echipei a intrat în izolare începând de azi'', se arată în comunicat, informează Agerpres.

Persoanele testate negativ vor putea să îşi desfăşoare programul regulat de antrenamente şi activităţi, dar nu vor avea voie să aibă contacte în afara grupului, mai precizează clubul.

Rafia, un fotbalist de 22 de ani, are doar o singură apariţie în prima echipă a ''Bătrânei Doamne'' de la sosirea sa în iulie 2019, de la Olympique Lyon.

Echipa antrenată de Massimiliano Allegri are programat un meci amical cu Monza pe 31 iulie, înainte de a o întâlni pe FC Barcelona, pe Camp Nou, pe 8 august, în ultimul său meci dinaintea debutului noului sezon competiţional.

Juve va juca în primul meci din Serie A contra lui Udinese, în deplasare, pe 22 august, obiectivul său fiind să câştige campionatul, după ce Inter Milano s-a impus în stagiunea precedentă.