Mihai Stoichiţă (FRF): 'Sunt sigur că am făcut o alegere foarte bună cu Bratu; Mirel Rădoi va reuşi lucruri extrem de pozitive toamna asta'

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 10-08-2021 13:52

Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este sigur că alegerea lui Florin Bratu ca selecţioner al echipei under 21 este foarte bună. El a mai menţionat că după părerea sa selecţionerul Mirel Rădoi va reuşi “lucruri extrem de pozitive toamna asta”, potrivit news.ro.

“Sunt sigur că am făcut o alegere foarte bună şi Florin are timp doi ani de zile să-şi definitiveze ideile. În cazul în care Florin va duce la capăt acest mandat şi va califica echipa la JO probabil că el va fi cel care va merge la Paris”, a spus Stoichiţă.

Întrebat dacă Nicolae Dică a fost o variantă pentru postul de antrenor al naţionalei U21, el a răspuns: “Mi se pare că perioada asta de toamnă este extrem de importantă pentru echipa naţională şi dezmebrarea unei structuri nu cred că ar fi fost oportună la momentul actual”.

Mihai Stoichiţă s-a declarat convins că selecţionerul primei reprezentative, Mirel Rădoi, va reuşi “lucruri extrem de pozitive”: “Mirel îşi face viitorul singur cum vrea. Este un antrenor foarte bun şi cred că va reuşi să şteargă din ce a fost în întâlnirile premergătoare ca impresii. Cred că şi după Olimpiadă şi în timpul şi înainte Mirel nu s-a putut desprinde de ideea de echipă naţională mare. A încercat să facă tot ce era posibil la Olimpiadă şi a reuşit foarte mult cu o echipă încropită la scara avionului, o echipă bună, dar care n-a beneficiat de jucătorii care erau mult mai aproape acum patru luni de echipa naţională olimpică. Nu cred că Mirel nu va reuşi lucruri extrem de pozitive toamna asta”.