FC Barcelona i-a înscris sâmbătă pe Depay, Eric Garcia şi Rey Manaj în La Liga

Autor: Grigore Onescu
Publicat: 14-08-2021 14:24

FC Barcelona i-a înscris oficial în La Liga, în această sâmbătă, pe jucătorii Mmephis Depay, Eric Garcia şi Rey Manaj, datorită unui acord cu Gerard Pique, al doilea căpitan al catalanilor, care a acceptat o diminuare semnificativă a salariului său, transmite EFE.

În acest mod, antrenorul Ronald Koeman are toţi jucătorii disponibili pentru partida de duminică cu Real Sociedad, din prima etapă a campionatului spaniol de fotbal. Reamintim că un alt jucător transferat, argentinianul Sergio Aguero, este indisponibil din cauza unei accidentări timp de circa două luni şi jumătate.

Barcelona face eforturi pentru a diminua masa salarială a jucătorilor şi în vară a renunţat la jucători precum Jean-Vlair Todibo (Nice), Junior Firpo (Leed United), Carles Alena (Getafe) şi Konrad de la Fuente (Marseille). În cazul ultimilor doi jucători Barca şi-a păstrat dreptul de recumpărare, informează Agerpres.

Catalanii l-au cedat în acelaşi timp pe Francisco Trincao la Wolverhampton şi au reziliat contractul lui Matheus Fernandes. Se caută soluţii pentru despărţirea de Samuel Umtiti, Miralem Pjanic şi Philippe Coutinho.