Tabăra lui Orban, răspuns tranșant pentru echipa lui Cîțu: 'Arată disperare și lipsă de realism'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 18-08-2021 07:55

Deputatul PNL de Iași, Alexandru Kocsis, susține că mesajul lansat de mai mulți lideri PNL, prin care e criticat președintele Ludovic Orban, nu reprezintă nimic altceva decât „un mesaj copy-paste de care ar trebui să ne fie jenă”.

„Așa-zisul comunicat, dat astăzi de colegii din echipa lui Florin Cȋțu, nu spune nimic concret. Nu găsești nicăieri scris negru pe alb ce i se reproșează lui Ludovic Orban, ce a făcut omul, ce anume din ce a spus a deranjat așa de tare.

Este doar un mesaj copy-paste de care ar trebui să ne fie jenă. Cu acest mesaj au mai dat o lovitură celor 18% la care ne-au adus din data de 30 mai și până astăzi.

Să îi „recomanzi” lui Ludovic Orban o „ieșire onorabilă din campanie” arată disperare și lipsă de realism”, a spus Alexandru Kocsis, pe Facebook.

Kocsis făcea referire la și la mesajul lansat de Raluca Turcan, mesaj disponibil aici.

„Cum am ajuns de la 25-26% la 18% în doar două luni și jumătate?

Credeți că omul alături de care noi toți am reconstruit partidul, în 4 ani de zile, ne-a adus atât de jos sau ambiția lui Florin de a conduce cu orice preț, deși nu are experiența, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege Partidul Național Liberal? Voiam să trec și vechimea, dar a zis Ludovic Orban, cel pe care îl blamați, că este de acord să primească derogare.

Dacă aveți vreo dificultate în a răspunde la cele două întrebari recomand cu căldură să vă inspirați din răspunsurile pe care le-ați primit la postarea voastră de astăzi. Stand up comedy și probabil încă două procente în minus pentru noi. Vă mulțumim, #echipacâștigătoare!”, a mai scris Alexandru Kocsis, pe Facebook.