Gigi Becali s-a 'spovedit' în direct: 'Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam'

Autor: Ionel Dancu, Reporter
Publicat: 24-08-2021 19:26
Actualizat: 24-08-2021 20:32

Gigi Becali a decis să nu se mai implice la echipă și să lase FCSB pe mâna antrenorului principal Edi Iordănescu, care a fost instalat săptămâna trecută. Patronul de la FCSB admite că a greșit foarte mult prin stabilirea primului 11, a schimbărilor sau a declarațiilor publice. În plus, Becali solicită să nu mai fie contactat de presă, singurele excepții find atunci când realizează transferuri.

„Nu mă mai sunați decât când vând jucători. Să nu mă mai sunați despre fotbal, că nu sunt profesor de fotbal. Am fost profesor, dar eram profesor prost, fără școală. Eu voiam să fiu profesor, dar nu știam carte eu. Cum să învăț pe altul dacă nu știu carte? Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam.

Știi de ce nu mai vorbesc de fotbal? Mă obișnuiesc așa! Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunați. În rest, nu mai vreau. Eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, mă pricepeam și la fotbal. Am greșit! Nu mai vreau", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Citește și: Becali şi-a criticat din nou jucătorii după meciul cu Sepsi: 'În repriza a doua au jucat iar ce au vrut ei' .