Se întâmplă și la PSD? Consilier prins cu o substanță albă: ar putea să fie cocaină

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 29-08-2021 17:21
Actualizat: 29-08-2021 18:47

Polițiștii negreșteni, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au identificat pe raza localității Negrești Oaș un consilier local din oraș, asupra căruia s-a găsit o pungă cu un praf alb, despre care oamenii legii suspectează că ar fi cocaină. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 01.45, informează publicația presasm.ro.

Potrivit informațiilor PresaSM, consilierul local din partea PSD în Negrești-Oaș a fost în mașină alături de un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, care se afla la volan și care a fost depistat pozitiv la testarea cu aparatul drugtest, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. „În urma acțiunii de joi seara a polițiștilor din Negrești-Oaș au fost depistați doi șoferi care se aflau sub influența substanțelor psihoactive, iar cu unul dintre soferi în mașină s-a aflat un pasager asupra căruia a fost găsit un plic cu o substanță de culoare albă, suspectă a fi cocaină”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Satu Mare, Paula Gabor, la solicitarea PresaSM.

Substanța găsită asupra consilierului urmează să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul local va rămâne fără actualul mandat.În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri. Contactat de PresaSM, consilierul local nu a formulat încă niciun punct de vedere.

Caz similar la partidul AUR

Mircea Gheorgheosu (AUR) a fost dus la Secţia 17 Poliţie, după ce lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) de la Parlament ar fi găsit asupra sa un plic cu marijuana. El a anunţat ulterior că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).