SANADOR îți dă întâlnire cu oferte speciale la Baby Boom Show, în perioada 2–5 septembrie

Autor: Roxana Popa
Publicat: 30-08-2021 16:40

Viitorii părinți, aflați în căutarea unei maternități sigure pentru prima și cea mai importantă întâlnire cu bebelușul lor, sunt așteptați, în perioada 2–5 septembrie 2021, la Romexpo, la Baby Boom Show, cu oferte speciale pentru pachetele de naștere. Evenimentul, cu tradiție printre părinții și viitori părinți, se organizează din nou fizic, după o pauză de un an și jumătate, dat fiind contextul pandemic în care ne aflăm.

SANADOR a pregătit pentru această ediție oferte speciale la pachetele de naștere, disponibile exclusiv în perioada târgului. Reprezentanții SANADOR, prezenți la târg, vă așteaptă la Romexpo, pavilion B1, standul 79, unde vă vor oferi informații despre facilitățile și beneficiile nașterii la SANADOR și vor ajuta viitorii părinți să aleagă cea mai bună opțiune pentru prima întâlnire cu bebelușul lor.

În cadrul Spitalului Clinic SANADOR, viitoarele mămici și bebelușii au la dispoziție o maternitate sigură din punct de vedere medical, cu dotări și echipamente performante, și o echipă medicală cu înaltă pregătire profesională și experiență vastă.

Printre dotările acesteia se numără:

  • Secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală;
  • Rezerve single sau duble, cu rooming-in pentru nou-născuți;
  • Medici neonatologi cu vastă experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanente;
  • Asistente medicale specializate în neonatologie și terapie intensivă neonatală;
  • Consiliere în alăptare, imediat după naștere;
  • Compartiment de primiri urgențe adulți și copii cu 21 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe (aflat la parterul Spitalului Clinic SANADOR).

În plină pandemie, Maternitatea SANADOR continuă să fie un spațiu sigur pentru viitoarele mame și bebelușii lor.

Află mai mult despre Maternitatea SANADOR!