VIDEO | Ludovic Orban recunoaște că Florin Cîțu e în avantaj în competiția din PNL: 'Nu neg. Președinții au influență în formarea delegațiilor'

Autor: Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 30-08-2021 21:37
Actualizat: 30-08-2021 23:02

Președintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut, luni seara, că Florin Cîțu este în avantaj în acest moment în competiția pentru președinția partidului pentru că are ca strategie atragerea președinților de filiale. Orban a spus că pentru el fiecare delegat contează.

Orban a spus, luni seara, la TVR 1, că Florin Cîțu a avut ca strategie atragerea președinților de filială.

„Strategia domnului Cîțu a fost să atragă de partea lui președinți de filiale județene, mulți președinți proaspăt aleși care practic se gândesc la 4 ani de mandat și care au preferat să spună că sunt de parte premierului. (...) 30 – 31 de președinți din 48. Acum, este un avantaj competitiv pe care nu îl neg. Președinții au influență în formarea delegațiilor și se implică în încercarea de a-i convinge pe delegați să vină la congres să împărtășească opțiunea pe care o au ei, dar nu e neapărat relevant”, a spus Orban, potrivit Mediafax.

Orban a adăugat că pentru el este important fiecare delegat al PNL care va participa la Congresul din 25 septembrie, când va fi ales președintele PNL.