Karim Benzema: Kylian Mbappe va juca într-o zi la Real Madrid

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 02-09-2021 17:05

Kylian Mbappe va juca într-o zi la Real Madrid, este convins colegul său din atacul naţionalei de fotbal a Franţei, Karim Benzema, citat de ziarul Le Parisien.

Miercuri, după meciul Franţa - Bosnia (1-1) din preliminariile Cupei Mondiale 2022, Benzema a vorbit despre cazul Mbappe, care a rămas în această vară la Paris Saint-Germain, în ciuda unor oferte ale lui Real.

"Este un fotbalist care va juca într-o zi sau alta la Real Madrid. Ne înţelegem super bine, mi-ar plăcea să fie alături de mine la Madrid", a declarat Benzema.

Şi la începutul lui iunie, după revenirea sa de la naţională, Benzema a vorbit despre Mbappe: "Toţi jucătorii mari vor să vină într-o zi la Real Madrid, aşa că îi doresc ca asta să se facă rapid, în orice caz dacă vrea să plece de la PSG, care este şi ea o echipă bună."

Le Parisien a scris că Mbappe a respins o ofertă a lui PSG de a-şi prelungi contractul care expiră în vara anului viitor, clubul propunându-i jucătorului un salariu anual de 45 de milioane de euro.

PSG a respins recent două oferte ale lui Real pentru Mbappe, prima de 160 de milioane de euro, a doua de 180 de milioane de euro, plus bonusuri. Există astfel posibilitatea ca atacantul să plece gratis la finalul sezonului.