Clotilde Armand a LUAT FOC după ce Nicușor Dan i-a transmis că nu poate prelua Cișmigiu și Herăstrău: A fost ideea lui!

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 10-09-2021 14:31
Actualizat: 10-09-2021 17:18

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, s-a enervat după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, i-a transmis prin presă că nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău.

"Am aflat și eu din presă că dl. primar general a declarat că nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu... iar Primăria Sector 1 ar avea o datorie de 19 milioane lei către Primăria Municipiului București.

Citește și: Nicușor Dan îi dă peste degete lui Clotilde Armand: 'Are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară'

Recunosc că este puțin absurd să aflu din presă asta. Dl. primar are numărul meu de telefon și m-ar fi putut contacta să mă anunțe înainte. În condițiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat și am convenit la inițiativa lui să preluăm noi parcurile Cișmigiu și Herăstrău pentru a putea face investiții. N-am fi pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar.

Sper ca situația dezastruoasă a parcurilor Herăstrău și Cișmigiu să se rezolve urgent. Voi înainta către Primăria Municipiului București o nouă solicitare pentru preluarea în administrare a celorlalte parcuri de pe raza Sectorului 1 aflate în administrarea ALPAB.

De asemenea, îl anunț pe dl. primar general că Primăria Sectorului 1 și-a plătit datoria față de Primăria Capitalei și îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică", scrie Armand pe Facebook.