Protest spontan în Capitală care vizează purtarea măștilor de către copii în școli - Protestatarii se plimbă și scandează în fața mai multor ministere (VIDEO)

Autor: Cătălin Lupășteanu, reporter
Publicat: 11-09-2021 21:27
Actualizat: 11-09-2021 22:21

Mai mulți protestatari au mărșăluit în centrul Capitalei și cer anularea restricțiilor privind purtatul măștilor în școli de către copii, transmite România Tv.

La momentul difuzării acestei știri protestatarii revin încet în Piața Victoriei după ce au pichetat sediile mai multor instituții publice.

Protestul a demarat cu prezența câtorva protestatari aflați inițial în Piața Victoriei, dar în mers numărul acestora a crescut considerabil

Oamenii sunt „înarmați„ cu fluiere, pancarte  și biciclete, și s-au oprit la ministerul Educației unde au strigat pretențiile pe care le au la momentul începerii școlii.

Acești au plecat mai departe către sediul altor ministere din Capitală. Aceștia cer între altele permiterea prezenței părinților alături ce copiii lor la momentul începerii noului an școlar.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

Vă spun, vorbim aici de sindromul Stockholm. Copiii sunt învățați că sunt niște sclavi, că trebuie controlați, că trebuie să răspundă la ordine, că ei sunt mici si nesemnificativi”.