Un consilier PNL o atacă pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1: 'Ați generat o criză politică, morală, socială și economică'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 18-09-2021 17:16

Dan Podaru, consilier local PNL la Sectorul 1, se arată indignat de modul în care primarul Clotilde Armand își duce la îndeplinire mandatul. El prezintă publicului o serie de imagini din parcul Regia Maria, în care pot fi observate mai multe aparate de făcut sport defecte.

„Doamna Primar, ați promis alegătorilor că le vom oferi ceea ce PSD nu a reușit, o administrație modernă și profesionistă. Vă rog să vă uitați la aceste imagini, realizate astăzi în parcul Regina Maria, din Sectorul 1. Vă rog să le priviți... Bun. Vă este rușine? Eu când văd aceste imagini, mă cutremur. Sunt imaginile unui dezastru: mizerie, stricăciune,debandadă... NU AȚI FĂCUT NIMIC ÎN SECTORUL 1! Cad parcurile, ne mănâncă șobolanii, investițiile sunt ZERO! ADP-ul ce face? Doarme? Dacă aveți un minim de decență, doamna Primar Clotilde Armand, trimiteți DE URGENȚĂ ADP-ul să curețe parcul. Copiii se joacă în locuri insalubre, pline de mizerie și pericole. Ați generat o criză politică, morală, socială și economică.

Țin să le mulțumesc tuturor locuitorilor Sectorului 1 care, dând dovadă de civism, îmi transmit în privat imagini din Sector și diverse alte documente, prin care mă informează permanent asupra situației reale din Sector”, a spus consilierul local Dan Podaru, pe pagina sa de Facebook.