Un corp care corespunde descrierii lui Gabrielle Petito, o tânără călătoare americană, găsit în Parcul Naţional Wyoming

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 20-09-2021 12:54

Un corp care corespunde descrierii lui Gabrielle Petito a fost descoperit într-o zonă în Parcul Naţional Wyoming, în care erau în curs căutări în vederea găsirii tinerei călătoare americane, a cărei dispariţie a emoţionat ţara, au anunţat autorităţile, relatează AFP, potriivit news.ro.

”Biroul medicinei legale din comitatul Teton a fost trimis să recupereze corpul din Pacrul Naţional din comitat”, a declarat AFP coronerul comitatului, Brent Blue.

Corpul corespunde descrierii tinerei date dispărute, a anunţat într-o conferinţă de presă poliţia federală (FBI).

”Mai devreme, rămăşiţe umane au fost descoperite, care corespund descrieii lui Gabrielle +Gabby+ Petito", a anunţat într-o conferinţă de presă agentul FBI Charles Jones.

”Aş vrea să transmit condolenţe sincere şi profunde familiei lui Gabby", a adăugat el.

Autorităţile americane au lansat o vastă operaţiune de căutare a tinerei, în vârstă de 22 de ani, dată dispărută la 11 septembrie, în timpul unei călătorii cu partenerul său.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

Părinţii tinerei au comunicat pentru ultima oară cu ea pe când cuplul de afla în Parcul Naţional Grand Teton, în Wyoming, a precizat familia.

Gabrielle "Gabby" Petito a renunţat la locul de muncă şi a plecat, în iulie, într-o aventură prin ţară, cu o camionetă, împreună cu prietenul său, Brian Laundrie, în vârstă de 23 de ani, în care şi-au povestit drumeţia în postări idilice pe Instagram.

În urmă cu peste două săptămâni, Laundrie s-a întors singur acasă, la North Port, în Florida, cu camioneta prietenei sale.

Laundrie a fost declarat persoană ”demnă de interes” de către anchetatori, însă a ”dispărut” după aceea, şi el.

Părinţii săi nu l-au mai văzut de marţi, a anunţat vineri Poliţia din North Port.

Forţe de ordine anunţă acum că lucrează la un caz de ”dispariţii multiple”.