Senior Software a cumpărat 30% din acţiunile Sincron HR

Autor: Grigore Onescu
Publicat: 23-09-2021 12:48
Actualizat: 23-09-2021 13:09

Furnizorul de sisteme integrate Senior Software a intrat în structura acţionariatului HR Sincron, achiziţionând 30% din acţiunile companiei.

Potrivit unui comunicat Senior Software transmis joi AGERPRES, HR Sincron este un business pornit în 2007, care oferă companiilor din România şi America de Nord o platformă software avansată de resurse umane, prin care sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR.

"Decizia parteneriatului cu Senior Software reprezintă o evoluţie naturală a relaţiei construite în timp de cele două companii. Un element important în decizie este mindset-ul ambelor afaceri, cu focus pe dezvoltarea şi promovarea produselor software proprii, chestiune din ce în ce mai rară pe piaţa din România. Credem cu tărie că puterea echipelor unite este mai mare decât suma puterilor individuale, prin urmare considerăm că oferta comună pe care o propunem pieţei este mult mai consistentă şi creează mai multă valoare pe piaţa românească", a declarat Mihai Stanca, director general HR Sincron, informează Agerpres.

Odată cu intrarea în acţionariatul HR Sincron, furnizorul Senior Software şi-a extins portofoliul cu un sistem avansat pentru resurse umane, consolidându-şi poziţia pe piaţa din România de unic furnizor cu un pachet complet de softuri integrate pentru managementul afacerilor.

"După 3 ani în care ne-am intersectat în diverse proiecte comune, am decis să punem bazele unui parteneriat mai solid, care ne va permite să ne dezvoltăm împreună. Sinergia între pachetul nostru de sisteme şi platforma Sincron HR Software, colaborarea excelentă dintre echipe şi nevoia clienţilor noştri de a accesa un singur furnizor software pentru a acoperi toate ariile de business au fost aspecte cheie care au dus la decizia finală", a adăugat Daniel Toma, director general Senior Software.

Senior Software Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluţii integrate. Fondată în 2003, compania a realizat peste 450 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii. Senior Software a pornit businessul cu o singură divizie, iar în prezent dispune de 6 divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce şi Hardware. Compania îşi desfăşoară activitatea în patru locaţii din România (Bucureşti, Constanţa, Cluj, Iaşi) cu o echipă formată din 160 de angajaţi.