Brazilianul Dani Alves a decis să nu mai joace la niciun club în acest an

Autor: Grigore Onescu
Publicat: 25-09-2021 12:23
Actualizat: 25-09-2021 12:24

- Fundaşul brazilian Dani Alves a decis să nu mai joace la niciun club până la finele anului, după ce s-a despărţit de Sao Paulo din cauza unor dispute privind restanţele salariale, transmite Reuters.

Sao Paulo a anunţat în această lună că Dani Alves, 38 ani, fost jucător la Sevilla, Barcelona, Juventus şi PSG, nu va mai juca pentru echipă din cauză că a refuzat să revină la antrenamente şi a cerut clubului să fie plătit pentru restanţele salariale, care conform ziarului O Globo se ridică la circa două milioane de dolari.

După despărţirea de Sao Paulo, Dani Alves a primit oferte de la cluburi de top braziliene, precum Fluminense şi Flamengo. Fereastra de transferuri din Brazilia s-a încheiat vineri, iar cea din campionatele europene este deja închisă, informează Agerpres.

Dani Alves a postat pe Instagram un mesaj în care anunţa că nu se gândeşte la retragere şi va reveni pe teren: #ITSNOTOVER and #IWILLBEBACK.

Câştigător al medaliei de aur la Tokyo, cu selecţionata olimpică a Braziliei, Dani Alves nu a fost convocat de selecţionerul Tite în lotul pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale 2022, din luna octombrie.