29 de clase de la unităţi de învăţământ din judeţul Suceava au trecut în online: 71 de elevi şi cadre didactice, confirmaţi cu COVID-19

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 27-09-2021 21:41

Un număr de 29 de clase de la unităţi de învăţământ din judeţ îşi vor suspenda activitatea cu prezenţă fizică, după ce 71 de elevi şi angajaţi din şcoli au fost infectaţi cu noul coronavirus, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Cezar Anuţei, potrivit agerpres.ro.

Conform sursei citate, se suspendă activitatea cu prezenţă fizică pentru trei grupe de la învăţământul preşcolar, două clase de învăţământ primar, zece clase de la învăţământul gimnazial şi 14 clase de la învăţământul liceal şi profesional.

Confirmarea infecţiei cu COVID-19 s-a făcut în cazul a patru preşcolari, 13 elevi de nivel primar şi gimnazial şi 18 elevi din învăţământul liceal şi profesional.

Infecţia cu COVID-19 a fost confirmată şi în cazul a cinci profesori de învăţământ preşcolar, nouă profesori pentru învăţământ primar, 10 profesori de la învăţământul gimnazial, cinci profesori de la învăţământul liceal şi profesional, precum şi şapte angajaţi din rândul personalului didactic auxiliar şi nedidactic.