Grupul DIGI: 'Susţinem bugetul de stat prin achitarea taxelor şi impozitelor cu o nouă sumă record la nivel de trimestru, în valoare de 275 milioane lei'

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 05-10-2021 23:22

Grupul DIGI a achitat în septembrie 2021 peste 91 milioane lei la bugetul de stat, reprezentând taxe şi impozite, iar la nivelul trimestrului 3 contribuţia s-a ridicat la suma record de peste 275 milioane de lei, informează un comunicat al companiei.

"După ce în luna august 2021 am contribuit către autorităţile statului cu peste 100 milioane lei, cea mai mare valoare achitată la nivelul unei luni, în istoria de peste 28 de ani a grupului DIGI, susţinem în continuare bugetul de stat, prin achitarea taxelor şi impozitelor cu o nouă sumă record la nivel de trimestru, în valoare de 275 milioane lei. Continuăm axa responsabilităţii şi în acelaşi timp construim un model de business durabil, în beneficiul clienţilor, angajaţilor, partenerilor şi acţionarilor noştri şi al întregii societăţi", a declarat Serghei Bulgac, directorul general al Grupului DIGI.

Grupul, care deţine prin RCS & RDS poziţia de lider de piaţă pe segmentul serviciilor de televiziune şi internet fix în România, este, astăzi, unul dintre cei mai importanţi contribuabili la bugetul de stat, dar şi unul dintre cei mai mari angajatori din ţară, cu peste 14.700 de angajaţi angrenaţi în operaţiunile derulate de societăţile grupului pe piaţa locală, potrivit Agerpres.ro.

"DIGI aduce pe piaţă cele mai accesibile servicii de comunicaţii electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât şi al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienţi, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid şi mai puţin costisitor la servicii de cea mai bună calitate", se spune în comunicat.

Din Grupul DIGI fac parte operatorul de comunicaţii electronice RCS & RDS şi toate entităţile suport care desfăşoară activitatea în România.