Ludovic Orban profețește varianta alegerilor anticipate: scenariu exploziv lansat de fostul lider PNL - VIDEO

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 12-10-2021 11:46
Actualizat: 12-10-2021 11:50

Ludovic Orban susține că varianta alegerilor anticipate e tot mai plauzibilă. Fostul lider al PNL susține că desemnarea lui Dacian Cioloș e doar o capcană, astfel încât Guvernul să pice. În acel moment, spune Orban, și USR ar susține alegerile anticipate.

„Există 3 formațuni politice care si-au demonstrat majoritatea, care își doresc alegerile anticipate. Si USR-ul, după ce o să vadă ca e un eșec desemnarea lui Dacian Cioloș, o să-și dorească alegeri anticipate. Cu tot respectul pentru Dacian Cioloș și pentru buna intenție pe care o are în formarea Guvernului. O să fie evident că ruptura dintre conducera actuală a PNL și USR se va adânci, pentru că Guvernul condus de Cioloș nu o să treacă”, a spus Ludovic Orban, fost lider al PNL.

Vezi și: Ludovic Orban îl atacă VIRULENT pe Klaus Iohannis: 'S-a prăbușit în încredere. Fac un apel să revină cu picioarele pe pământ' - VIDEO

Vezi și : Inflația a BUBUIT în septembrie: creștere de PESTE 6%! Mugur Isărescu: 'Creşterile la prețurile din toamnă vor fi foarte mari' .