Marius Ostaficiuc, deputat PSD: Ni s-a propus `Aceeași Marie cu altă pălărie! Același Cioloș cu alt Cîț...`

Autor: Radu Pop, Redactor
Publicat: 13-10-2021 15:48

Deputatul de Iași. Marius Ostaficiuc, critică dur nominalizarea lui Dacian Cioloș de către președintele Klaus Iohannis. În opinia lui înlocuirea lui Florin Cîțu cu Dacian Cioloș nu va aduce nimic bun românilor pentru că se va dori reînvierea ”alianței toxice PNL-USR” și continuarea politicilor care au făcut rău țării:

”Cam astfel poate fi rezumată încercarea premierului desemnat Dacian Cioloș de a formă noul Guvern de la Palatul Victoria.

Întâlnirile lui Cioloș cu cei de la PNL, UDMR și minorități nu reprezintă decât o încercare de preluare a puterii de la un Superman care a căzut în cap și nu a mai fost capabil să se ridice. În urmă lui Florin Cîțu a venit un personaj care a mai fost odată la Palatul Victoria și care nu a reușit să demonstreze mare lucru. Este evidentă încercarea dreptei de a se agăța de putere în orice mijloace, de a caută să rămână la butoane în orice ipostază.

După Cîțu  vine Cioloș! Acest anunț nu are însă darul de a scoate România din criza politică, economică și mai ales sanitară, în care ne aflăm de ceva vreme.

Premierul desemnat nu a venit cu nimic concret, nu poate aduce un suflu nou, ci dimpotrivă. Cioloș vrea să refacă alianța cu PNL, o alianța toxică ce a dus România în pragul unui adevărat dezastru.

Nu aceasta este calea cea dreaptă, nu aceasta este măsură pe care o așteaptă românii. PSD a propus un guvern de specialiști, un guvern capabil să conducă corabia pe ape mai limpezi într-un timp cât mai scurt.

PSD susține alegerile anticipate, singura cale de a redresa lucrurile într-o țară măcinată de scandaluri și de combinații ale găștii controlate direct de la Cotroceni.

România are nevoie de mai mult, are nevoie de stabilitate, de a se alinia pe calea europeană, nu de a se depărta de la aceste valori fundamentale. Este ceea ce avem acum nevoie, este ceea ce și-ar dori românii, măsuri pe care social democrații le susțin cu toată responsabilitatea.”, este de părere Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale a PSD Iași.