Conducerea ASF: 'Ileana Damian intră în Directoratul Generali România și preia funcția de Chief Operations Officer'

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 13-10-2021 22:31

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcţionarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, între care şi numirea Ilenei Damian în calitate de membru al directoratului la societatea Generali Romania Asigurare Reasigurare.

De asemenea, a aprobat solicitarea S.A.I. Erste Asset Management S.A. de autorizare a modificării autorizaţiei de funcţionare ca urmare a modificării componenţei Consiliului de Supraveghere prin numirea lui Thomas Kraus în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere.

A fost aprobată şi cererea S.A.I. Patria Asset Management SA de autorizare a lui Cojocar Adrian-Ionuţ în calitate de director al societăţii, ca urmare a reînnoirii mandatului acestuia, precum şi cererea de autorizare a lui Răzvan Florin Paşol în calitate de director al societăţii, ca urmare a reînnoirii mandatului acestuia, potrivit News.ro.

A fost totodată aprobată şi solicitarea BT Asset Management SAI S.A. de autorizare a modificărilor intervenite în modul de organizare şi funcţionare a societăţii, ca urmare a modificării componenţei conducerii prin numirea lui Condor Călin Paul în calitate de director al societăţii.

A mai fost aprobat şi prospectul UE pentru creştere privind oferta de vânzare de obligaţiuni convertibile, negarantate emise de Life Is Hard SA Cluj.