Alina Gorghiu rostogolește un fluturaș distribuit de PSD: Nu le-o fi rușine?

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 16-10-2021 18:34

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, distribuie un fluturaș împărțit de către cei de la PSD, în cadrul căruia este criticat premierul Florin Cîțu și PNL-ul. Gorghiu se întreabă dacă celor de la PSD nu le este rușine să distribuie astfel de materiale, din bani publici.

”Tocmai azi, când avem două vești foarte bune pentru România, în acest context de criză economică globală, PSD, din banii bugetului de stat, din bani publici, aruncă prin toată țara cu o fițuică, că mesajul de pe pagina de fb a lui Marcel Ciolacu nu-l ia nimeni în serios! Nu le-o fi rușine să facă asta din bani publici?

Noi ne facem treaba. Standard&Poor's, agenţia de rating americană, a reconfirmat ratingul de țară al României şi a menținut perspectiva la "stabilă". Dar vestea foarte bună vine de la cealaltă agenție de rating, tot americană, Moody's, care îmbunătățește perspectiva României de la "negativ" la "stabil" - şi, bineînțeles, reconfirmă ratingul de țară. Deci, în acest context dificil, în acest context în care avem o criză economică la nivel global, România şi echipa guvernamentală au reușit această performanță, să convingă agențiile de rating americane să arate o perspectivă pentru o economie stabilă. La baza deciziei agenției de rating Moody's stau două lucruri: perspective solide de creștere economică bazată pe sectorul privat dinamic - şi cred că este pentru prima oară când auzim aşa ceva de la o agenție de rating despre România - şi, bineînțeles, utilizarea fondurilor din NextGenerationEU.”, scrie Alina Gorghiu.