Florin Cîțu și Raed Arafat au INSPECTAT DOUĂ spitale din Capitală

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 02-11-2021 13:47

Premierul interimar Florin Cîțu și șeful DSU au fost, marți dimineață, într-o vizită de lucru la două spitale din Capitală, Universitar și Floreasca. Cîțu a discutat cu managerii celor două spitale și și-a arătat întreaga disponibililitate de a-i sprijini în lupta împotriva Covid. Premierul interimar Florin Cîțu a făcut, marți dimineață, o vizită de lucru la două spitale din Capitală, Universitar și Floreasca, pentru a verifica situația din cele două unități spitalicești, în condițiile pandemiei de Covid-19, transmite Guvernul.

„Premierul, însoțit de secretarul de stat Raed Arafat, a discutat cu managerii celor două spitale și și-a arătat întreaga disponibililitate de a-i sprijini în lupta împotriva Covid”, potrivit sursei citate. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.073 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 586 de pacienți au murit. 1.876 de persoane sunt internate la ATI.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.987. Dintre acestea, 1.876 sunt internate la ATI. Din totalul pacienților internați, 367 sunt minori, 335 fiind internați în secții și 32 la ATI.