Reacția-SURPRIZĂ a lui Mircea Badea după anunțul privind o eventuală suspendare a președintelui: Cum va vota

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 02-11-2021 19:28

Mircea Badea a anunțat inclusiv cum ar vota, în cazul în care s-ar organiza un referendum pentru suspendarea lui Klaus Iohannis.

Prezentatorul a vorbit despre aceste detalii în condițiile în care cei de la AUR au început procedura de suspendare a președintelui.

Prezentatorul TV a vorbit despre decizia pe care el ar lua-o în cazul în care s-ar organiza un referendum pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Deși, de-a lungul timpului, Mircea Badea a făcut mai multe declarații controversate, acum se pare că prezentatorul TV îl dorește pe actualul șef al statului la Palatul Cotroceni.

Mircea Badea a comentat în stilul său caracteristic situația și a ținut să aducă câteva ironii la adresa politicienilor români.

„Eu nu vreau suspendarea lui Klaus Iohannis. Dacă se ajunge la suspendare, eu, care nu l-am votat pe Klaus Iohannis pentru funcția de președinte din toate motivele absolut corecte, mă duc să votez la referendum să rămână în funcție. Așadar, dacă AUR reușește suspendarea lui Iohannis, eu merg la referendum și votez să nu-l demită. Țara aceasta trebuie să beneficieze de experiența completă.

Singurul pericol pe care l-aș identifica pentru președintele dumneavoastră este că nu își va da seama că a fost suspendat, în cazul în care se va ajunge aici. S-ar putea să afle întâmplător. S-ar putea nici să nu-și dea seama”, a declarat Mircea Badea, scrie Antena 3.