VIDEO Se anunță o ședință incendiară la PNL / Orban: O să mă duc la BEX-ul în care vor să mă excludă ca să cer demisia lui Cîțu

Autor: Ionel Dancu, Reporter
Publicat: 10-11-2021 19:22

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, la Realitatea Plus, că a fost chemat la ședința BEX de vineri pentru a fi exclus din partid și că acest lucru nu s-a petrecut până acum pentru că președintele Klaus Iohannis nu a vrut să îi dea motiv să se victimizeze:

  • „Cred ca nu le-a dat voie Iohannis pana acum sa ma dea afara, ca sa nu ma victimizez. Le stau ca un cui in talpa
  • Se va alege praful de PNL. e nevoie de o noua constructie de dreapta. Cand PNL a batut palma cu PSD nu mai exista reprezentare politica pentru dreapta. Este aproape sigur (ca plec din PNL).
  • La finalul sedintei BPN eu am plecat pe jos si am dat declaratii la iesire. Dupa declaratiile mele, infierbantati si suparati ca i-am criticat sever pentru aceasta grava tradare si acesta forma de prostitutie politica, altfel nu pot sa o caracterizez (alianta cu PSD), au trimis la ora 23.36 convocare BEX si mie mi-au trimis mesaj separat sa ma prezint obligatoriu ca vor discuta declaratiile mele la adresa PNL. A fost o decizie luata de cei din grupul lui Citu, probabil Bode, Gorghiu, Rares, sa convoace vineri BEX ca sa ma excluda pe mine.
  • Sincer, o sa ma duc la reuniunea BEX ca sa cer ii demisia lui Citu si a conducerii si sa le cer inca o data sa sisteze orice discutii cu PSD si daca ei continua sa bata palma cu cu PSD, in mod evident nu mai am ce sa caut cu ei, sincer”