George Simion explică PRIVIREA AGRESIVĂ ațintită asupra lui Nicușor Dan: Mi se pare că e în depresie gravă, să caute ajutor specializat

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 19-11-2021 12:21

Liderul AUR George Simion a explicat imaginile în care îl privea cu un aer amenințător pe primarul Capitalei, Nicușor Dan. Simion spune că Dan se plânge mult prea mult și dă senzația că e în depresie. Nicuşor Dan a fost chemat în faţa comisiei de audieri pentru a da explicaţii în privinţa încălzirii bucureştenilor. Mai exact, edilul ar fi trebuit să le explice membrior comisiei de ce nu a luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe bucureşteni de creşterile de preţuri.

„Nu mai e un ONG-ist, e primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor, trebuie să ne dea un preț, să fie lumea lămurită. Sincer să vă zic, domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă. Și asta este de înțeles, cumva, dar măcar să își ia două-trei săptămâni vacanță, să caute ajutor specializat, să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație.

Pur și simplu s-a ridicat din timpul comisiei, nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat. Și își uitase și paltonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton, mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă, l-am condus„, a declarat George Simion în emisiunea Sinteza zilei.