PNL încălecat de PSD, în negocierile conduse de Ciucă. Cîțu vrea Finanțele: `Eu m-am certat și cu Orban pentru asta`. Ciucă a vorbit doar la final

Autor: Radu Pop, Redactor
Publicat: 19-11-2021 10:26
Actualizat: 19-11-2021 11:55

La negocierile de ieri, Marcel Ciolacu a spus că ei vor Finanțele și Transporturile, iar Rareș insista: "Marcele ne omori. Nu putem merge în partid fără ceva greu!". Rareș Bogdan și alți liberali vor Justiția, în timp ce doar Cîțu a spus de Finanțe. Ciolacu spus că ar putea eventual PNL să ia Fondurile.

Potrivit unor surse, la negocieri, Ciucă nu a vorbit mai deloc. Florin Cîțu a spus că el s-a bătut pentru Finanțe in iarna cu toți, singur împotriva tuturor, inclusiv cu Orban, s-a certat cu Orban, și că e greu sa negociezi. A mai susținut că este foarte important ce vrea premierul Ciuca, el trebuie să negocieze puternic. Florin Cîțu a fost singurul care a cerut Finanțele de la PNL, in condițiile în care ceilalți voiau Justiția.

Nicolae Ciucă nu a intervenit mai deloc la negocieri, doar la final, la partea socială. Florin Cîțu a spus că nu este de acord cu impactul foarte mare al măsurilor bugetare, că nu se poate pune în pericol stabilitatea fiscal bugetară.