Mauricio Pochettino: Nu este deloc uşor pentru că trebuie să le gestionez şi emoţiile şi anturajul

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 19-11-2021 15:50

Antrenorul echipei Paris St Germain, Mauricio Pochettino, a spus că a antrena o formaţie unde se regăsesc "cei mai buni jucători" din lume nu este deloc o sarcină uşoară, scrie Reuters, citat de agerpres.

''Nu este deloc uşor pentru că trebuie să le gestionez şi emoţiile şi anturajul", a spus Pochettino.

Aşa cum se ştie, în lotul lui PSG se află vedete precum Leo Messi, Neymar, Mbappe, Angel Di Maria, Mauro Icardi sau Julian Draxler.

''Noi, ca antrenori, gestionăm nu doar partea sportivă ci şi emoţiile fiecăruia, ceea ce simte fiecare, comportamentul lor nu este o linie plată. Este o succesiune de suişuri şi coborâşuri, unul este fericit, altul are o supărare, unul joacă bine, altul are o zi mai proastă, sunt cu toţii oameni. Cred că cel mai important pentru ei este să-şi echilibreze stările de spirit. Nu trebuie să uităm că îi avem aici pe cei mai buni jucători din lume, însă nu doar pe ei, ci şi familiile lor, anturajul lor, mass-media, fanii şi suporterii. Nu este deloc uşor", a arătat tehnicianul.

Cu 34 de puncte, PSG este lider autoritar în Ligue 1, cu 10 puncte peste a doua clasată, Lens, urmând să întâlnească acasă, în etapa a 14-a, sâmbătă, pe Nantes (locul 10).