Un adolescent de 17 ani a decedat după ce s-a răsturnat cu maşina

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 22-11-2021 17:23

Adolescentul în vârstă de 17 ani, decedat, luni noaptea, după ce s-a răsturnat cu maşina în care se afla împreună cu fratele său, a achiziţionat autoturismul în urmă cu câteva zile, în vederea dezmembrării.

Surse din anchetă au precizat, pentru AGERPRES, că autoturismul a fost vândut fără plăcuţele de înmatriculare, de către un consătean al băiatului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, urmând să determine şi cine se afla la volanul vehiculului.

"Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi conducere fără permis", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Mihaela Manoliu.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a decedat, luni, după ce s-a răsturnat cu o maşină, în localitatea Ivăneşti, comuna Pădureni, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

"Este vorba despre un autoturism răsturnat, cu două victime, doi băieţi de 16 şi 17 ani, care au plecat aseară de acasă. Au fost trimise o ambulanţă B2 de la SAJ şi o ambulanţă SMURD, ambele de la Huşi. Unul din copii a comunicat cu mama, dar nu a ştiut să precizeze unde sunt. Au fost localizaţi după telefonul mobil. Băiatul de 17 ani a fost găsit decedat. Băiatul de 16 ani este conştient şi este acum transportat de echipajul SMURD la Spitalul Huşi pentru investigaţii suplimentare", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Cei doi fraţi ar fi plecat de la domiciliu în cursul nopţii de duminică spre luni şi s-au răsturnat cu maşina pe un câmp, unde ar fi stat mai multe ore.

Băiatul de 16 ani a fost evaluat în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului municipal "Dimitrie Castroian" Huşi. El a suferit mai multe fracturi, a ajuns la spital în stare de hipotermie, dar este în afara pericolului, potrivit cadrelor medicale.