Tânăr de 20 ani a fost reţinut pentru racolare de minori în scopuri sexuale

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 23-11-2021 12:50

Un tânăr de 21 de ani din Mehedinţi a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a încercat să racoleze o minoră prin intermediul unei reţele de socializare, informează IPJ Mehedinţi.

"Seara trecută, Poliţia Municipiului Drobeta -Turnu Severin a fost sesizată de o femeie, de 46 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, la data de 21 noiembrie a.c., un tânăr, de 20 de ani, i-a trimis fiicei sale minore, prin intermediul unei reţele de socializare, mai multe mesaje cu conotaţie sexuală explicită, propunându-i să se întâlnească la locuinţa sa. Cu ocazia audierii minorei, aceasta a continuat să primească mesaje, iar sub supravegherea poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, a dat curs întâlnirii, tânărul fiind surprins în flagrant delict şi condus la sediul unităţii de poliţie", se precizează într-un comunicat al IPJ Mehedinţi.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru săvărşirea infracţiunii de racolare a minorilor, în scopuri sexuale, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive