Situație tot mai ciudată, după vaccinare: Mulți fotbaliști au început să cadă chiar în timpul antrenamentelor sau al meciurilor - Ultimul caz vine din Anglia

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 25-11-2021 20:25

Tot mai mulți fotbaliști au început să cadă în timpul meciurilor sau al antrenamentelor, în ultimul timp, după vaccinare. Ultimul caz vine din Anglia. Fotbalistul echipei Wigan, Charlie Wyke, a fost spitalizat după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament, a anunţat, joi, clubul englez.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a primit iniţial îngrijiri de la staful medical al clubului Wigan, după care a fost transportat la spital.

El este acum în stare stabilă şi comunică fără probleme cu familia sa, cu angajaţii spitalului şi cu medicii clubului.

“Prioritatea absolută a tuturor celor care au legătură cu Wigan este sănătatea lui Charlie şi susţinerea sa şi a familiei sale. Apreciem eforturile angajaţilor din sistemul sanitar, care au avut o reacţie excelentă şi au grijă de Charlie în colaborare cu echipa noastră medicală. Cerem politicos să i se respecte intimitatea lui Charlie. La momentul potrivit vom oferi alte detalii pentru suporterii noştri”, a declarat Mal Brannigan, conducător al clubului Wigan.

Wyke va continua să fie monitorizat în perioada următoare.

Creșterea numărului de jucători care se prăbușesc în timpul meciurilor și la antrenament este o preocupare majoră pentru cluburile din întreaga lume.

La începutul acestei săptămâni, mijlocașul lui Sheffield United, John Fleck, s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de campionat al echipei sale cu Reading, marți seara.

Miercuri seara, în UEFA Champions League, Sherrif Tiraspol a asistat la scene tulburătoare când Adama Traore s-a prăbușit pe gazon, el nemaiputând să joace, în partida cu Real Madrid.

Atacantul Barcelonei, Sergio Aguero, ia trei luni de pauză, după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

În urmă cu cinci luni, la Euro 2020, Christian Eriksen a fost la un pas de moarte, când s-a prăbușit pe gazon, iar luna trecută, mijlocașul islandez Emil Palsson a avut nevoie de resuscitare. Ambii au suferit stop cardiac pe teren.