Emma Răducanu, șanse mari să câștige Premiul Spoty. Sportiva se declară nedumerită: 'Nici măcar nu înțeleg cum ar putea fi o posibilitate'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 01-12-2021 08:44
Actualizat: 01-12-2021 09:42

Emma Răducanu a fost desemnată candidată pentru premiul Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie. Tânăra jucătoare de tenis s-a declarat nedumerită, considerând că sunt multe alte personalități ale sportului din insulă care ar fi meritat o nominalizare.

A fost un an pe cinste pentru Emma Răducanu, a căre viață a suferit o turnură de basm, în a 2-a parte a anului 2021. Totul a început cu un parcurs foarte solid la Wimbledon, unde și-a etalat talentul, înainte de realiza o performanță fără precedent la US Open.

A urmat un parcurs sinuos pentru Răducanu, care și-a păstrat însă entuziasmul și optimismul, dar și modestia, în legătură cu viitorul ei în tenisul profesionist.

Britanica are șansa de a câștiga premiul Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie, ceea ce o nedumerește declarând că nu înțelege cum este posibil acest lucru:

"Pur și simplu nici nu mă gândesc la asta. Pentru mine, este ceva care este atât de departe de domeniul posibilităților încât nici măcar nu înțeleg cum ar putea fi o posibilitate", a spus britanca, citată de tennisuptodate.com.

Rămâne de văzut dacă Răducanu va câștiga într-adevăr premiul, dar dacă o va face, se va alătura unui grup de excepție, deoarece printre jucătorii de tenis care au mai câștigat acest premiu se numără Virginia Wade, Andy Murray și Greg Rusedski.