Michael Carrick va conduce Manchester United şi în meciul de joi cu Arsenal Londra

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 30-11-2021 14:55

Manchester United îl va avea în continuare pe banca tehnică pe Michael Carrick la meciul cu Arsenal Londra de joi, din cauză că germanul Ralf Rangnick nu a primit încă viza de muncă, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

După demisia norvegianului Ole Gunnar Solskjaerlui, irlandezul Michael Carrick, unul dintre secunzii lui Solskjaer, s-a ocupat de echipă la meciurile cu Villarreal (2-0, marţi, în deplasare, în Liga Campionilor) şi cu Chelsea (1-1, duminică, în deplasare, în Premier League).

United l-a numit luni pe Ralf Rangnick, 63 ani, ca antrenor interimat până la finele acestui sezon, urmat apoi de un rol de consultant în următorii doi ani. Germanul a fost până de curând director sportiv la clubul Lokomotiv Moscova.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Clubul Manchester United a precizat într-un comunicat că Michael Carrick va dirija echipa în meciul cu Arsenal, deoarece Ralf Rangnick nu a primit încă viza de muncă.

United ocupă locul opt în Peremier League cu 18 puncte din 13 meciuri.