Agresiune între doi lucrători de la o fermă de bovine din Maramureș: Cercetări pentru tentativă de omor

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 01-12-2021 23:02

Un lucrător aflat la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei a fost lovit cu obiect tăietor, probabil cuţit, de un alt coleg pe fondul unui conflict spontan, a informat, miercuri seară, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

"Lucrătorii Poliţiei oraşului Seini au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 că la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei, are loc o agresiune cu participarea activă a două persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani din judeţul Satu Mare, i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înţepător în zona gâtului unui bărbat de 46 de ani din judeţul Botoşani, ambii fiind îngrijitori de animale în cadrul fermei" a precizat Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"Persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată şi condusă la sediul Poliţiei oraşului Seini" a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.