Tehnicianul geman Ralf Rangnick, numit antrenor al echipei Manchester United până la finalul seznului, a primit permisul de muncă în Marea Braitanie

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 02-12-2021 14:36

Tehnicianul geman Ralf Rangnick, numit antrenor al echipei Manchester United până la finalul seznului, a primit permisul de muncă în Marea Braitanie, dar nu va sta pe banca de rezerve la partida cu Arsenal Londra, informează dailymail.co.uk, citat de news.ro

Rangnick a fost numit la 29 noiembrie în funcţie, dar el nici măcar nu s-a întâlnit cu jucătorii până acum.

Permisul lui de muncă a întârziat din cauza procedurii mult mai greoaie de emitere după Brexit, dar şi din cauza faptului că Rangnick nu a antrenat doi ani la rand sau trei ani în total, în ultimii cinci ani, aşa cum cere unul dintre criteriile federaţiei engleze pentru angajarea străinilor. Ultima lui funcţie nu a fost una tehnică, ci administrativă, la clubul rus Lokomotiv Moscova.

Pentru că practic nu va avea cum să-şi ajute noua echipă, germanul va urmări meciul de la Londra din tribună, iar pe bancă va sta Michael Carrick, la fel ca la ultimele două partide.

Întâlnirea Arsenal Londra - Manchester United este programată, joi, de la ora 22.15, în etapa a XIV-a a Premier League.

Germanul va fi prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, şi va putea fi alături de jucătorii săi, duminică, la meciul cu Crystal Palace.