Bellingham, revoltat de prestația arbitrului Zwayer la meciul cu Bayern Munchen: 'Arbitrul a avut meciuri aranjate, la ce vă așteptați?'

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 05-12-2021 11:54
Actualizat: 05-12-2021 15:12

Update

Aripa echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, va compărea în faţa Comisiei de disciplină a Federaţiei germane de fotbal, după ce l-a acuzat pe arbitrul Felix Zwayer, care a oficiat la centru meciul cu Bayern Munchen de sâmbătă seara, că a "fluierat" în favoarea bavarezilor.

"Comisia de disciplină va examina declaraţia făcută de Bellingham şi va dispune măsurile care se impun", a spus Anton Nachreiner, preşedintele comisiei.

Bayern Munchen a câştigat derby-ul de pe Westfalenstadion, disputat sâmbătă seara, cu 3-2, şi rămâne lider în Bundesliga.

''Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalty. Puteţi analiza multe decizii de la meci" , a spus Bellingham, în vârstă de 18 ani.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că Zwayer a fost suspendat şase luni de Federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Știrea inițială

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, s-a declarat revoltat de prestaţia arbitrului Felix Zwayer la meciul de sâmbătă cu Bayern Munchen, pierdut cu scorul de 2-3, el menţionând că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti, conform news.ro.

“Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Puteţi analiza multe decizii de la meci”, a spus Bellingham, în vârstă de 18 ani.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că Zwayer a fost suspendat şase luni de federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Formaţia Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Borussia Dortmund, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei, într-un meci în care a revenit de la 0-1.

Borussia a marcat prin Brandt ‘5 şi Haaland ’48. Pentru Bayern au înscris Lewandowski ‘9, ’77 (penalti) şi Coman ’44.