Kevin De Bruyne, fotbalistul belgian al lui Manchester City, va fi titular în meciul cu Leipzig

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 06-12-2021 19:49

Kevin De Bruyne, fotbalistul belgian al lui Manchester City, va fi titular în meciul cu RB Leipzig, din Liga Campionilor, pentru prima oară după ce a fost testat pozitiv Covid-19 în urmă cu aproape trei săptămâni, a anunţat luni antrenorul său Pep Guardiola, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Mijlocaşul, locul 8 în ierarhia Balonului de Aur 2021, nu a mai jucat din primul minut pentru "cetăţeni" de la derby-ul local cu Manchester United, câştigat pe 7 noiembrie pe Old Trafford.

"Kevin revenea în cea mai bună formă când a fost lovit de coronavirus. Cei care au avut Covid au fost complet storşi după aceea", a spus Guardiola.

De Bruyne a avut probleme la începutul sezonului din cauza unei accidentări la gleznă, suferite în timpul EURO 2020. Primul său meci în actualul sezon la echipa de club a fost la începutul lui septembrie.

"Încetul cu încetul, a avut din nou minute de joc, iar mâine va fi titular", a continuat antrenorul spaniol, care l-a introdus pe mijlocaşul său vedetă în repriza a doua a meciului de campionat de sâmbătă cu Watford.

"Kevin trebuie să revină şi să lupte pentru a recâştiga un loc de titular, la fel ca orice alt jucător. Trebuie de asemenea să-şi demonstreze că este din nou competitiv", a adăugat Guardiola.

Înaintea meciului de la Leipzig, Manchester City este deja sigură de calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor din postura de câştigătoare a Grupei A.