Miliardarul Elon Musk se gândește la o carieră de blogger influent

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 10-12-2021 11:21

Antreprenorul american Elon Musk a spus că ia în considerare posibilitatea de a renunța la locul de muncă și de a deveni un blogger influent.

„Mă gândesc să renunț la slujbă și să devin un blogger permanent influent” – a scris el vineri pe pagina sa de Twitter. În același timp, el a întrebat utilizatorii ce părere au despre asta.

Sub postarea originală, câțiva bloggeri se ofereau să-l ajute pe Musk la promovarea canalelor sale. De asemenea, unii au întrebat dacă ar dori să participe la emisiuni despre jocuri video.

Musk conduce companiile americane Tesla și SpaceX. Tesla a fost fondată de el în 2003. La început, compania s-a specializat exclusiv în producția de vehicule electrice, dar ulterior s-a implicat și în crearea de panouri solare și alte sisteme de stocare a energiei. În plus, Musk este fondatorul SpaceX, care produce tehnologie spațială și efectuează lansări orbitale.

Potrivit Forbes Billionaire Rankings, care se desfășoară în timp real, la 1 noiembrie, Musk a devenit prima persoană din istorie a cărei avere a depășit 300 de miliarde de dolari. În acest moment, averea sa este estimată la 263 de miliarde de dolari.