Trei hoţi au fost prinşi după ce au furat 22 de porci de la o fermă din Apoldu de Jos

Autor: George Traicu
Publicat: 10-12-2021 12:21

O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore şi alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi sub control judiciar, fiind bănuiţi de poliţişti că au furat 22 de porci de la o fermă din Apoldu de Jos, pe care i-au dus în judeţul Argeş, fiind recuperate doar o parte dintre animale, a anunţat Poliţia.

"Două persoane sunt cercetate sub control judiciar şi o a treia a fost reţinută pentru 24 de ore într-un dosar penal privind furtul mai multor animale Trei persoane din Argeş, doi bărbaţi şi o femeie, sunt bănuiţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat. Mai precis, la data de 6 noiembrie a.c., în localitatea Apoldu de Jos a fost sesizat furtul a 22 de porci. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, precum şi percheziţiilor efectuate la data de 8 decembrie a.c. în judeţul Argeş, poliţiştii din Miercurea Sibiului au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, în vârstă de 33 şi 24 de ani, bănuiţi de săvârşirea acestei fapte. În cadrul percheziţiilor, poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului. O a treia persoană, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Argeş, a fost reţinută ieri de către poliţişti sub suspiciunea comiterii aceleiaşi fapte", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

În acest moment, cei doi bărbaţi sunt cercetaţi în libertate, faţă de ei Parchetul de pe lângă Judecătoria Sălişte dispunând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Femeia se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte cu propunere de luare a unei măsuri legale.