Dominic Fritz a COPIAT modelul Djokovici: a plecat în Serbia după ce s-a întâlnit cu șeful CJ Timiș, infectat cu COVID 19

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 13-01-2022 19:02
Actualizat: 13-01-2022 20:26

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a plecat în Serbia, la Novi Sad, acolo unde se dă startul evenimentelor din cadrul programului Capitală Culturală 2022. Fritz s-a întâlnit ieri, la Reșița, cu președintele CJ Timiș, Alin Nica, diagnosticat cu coronavirus în urma unui test. Vaccinat și trecut prin boală, Fritz s-a testat și a plecat la sârbi.

Citește și: COVID 19 BUBUIE la CJ Timiș: președintele Alin Nica, un vicepreședinte și doi membri ai echipei de comunicare, POZITIVI

"În cursul zilei de ieri, dl. primar Dominic Fritz a participat împreună cu dl. Nica la o conferință de presă, la Reșița. Pe tot parcursul acestui eveniment dl. primar a respectat toate regulile de siguranță, deci nu este considerat contact direct, conform normelor în vigoare.

Dl. primar a efectuat ieri un test PCR la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, deoarece astăzi este invitat la Novi Sad, la o întâlnire cu primarul acestui oraș și la ceremonia de deschidere a anului în care acest oraș va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii. Testul a ieșit negativ. Domnul primar a repetat testul în această dimineață, iar rezultatul a fost, din nou, negativ.

Domnul primar îi urează domnului Nica însănătoșire grabnică și multă sănătate", anunță Primăria Timișoara.