SHOW într-o ședință de Consiliu Local! Primar PNL, încurcat de un ordin de ministru: '2/3 din 15 nu e 10, ci 9,99. E un prost care nu știe să calculeze'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 19-01-2022 13:02

Primarul PNL Mogoșoaia, Paul Precup, a „demonstrat”, într-o ședință de consiliu local, că două treimi din 15 nu e 10, ci e 9.99. El spune că „funcționărașii ăștia din Ministerul Dezvoltării care au făcut calculul ăsta sunt la limita unor fapte penale”.

„Aseară (marți seara- n.r.) a avut loc probabil cea mai absurdă ședință de Consiliu Local la care am participat până acum. Primarul PNL Paul Precup a demonstrat că două treimi din 15 nu e 10, ci e 9,99. Totul ca să justifice că majoritatea calificată e cât vrea el să fie, nu contează ce scrie în Lege #halucinant”, potrivit paginii de Facebook a organizației USR Mogoșoaia.

Postarea conține și un clip cu fragmente din ședința Consiliului Local.

„E un prost în minister care nu știe să calculeze. (...) Ordinul de ministru nu e făcut de ministru, e făcut de un funcționăraș, care nu știe matematică. (...) Ordinul operațiilor e de la stânga la dreapta. Prima operație care se face este doi pe trei, deci 0,66. A doua operație este ori 15, care dă, ghici ce?, 9,99. Funcționărașii ăștia din Ministerul Dezvoltării care au făcut calculul ăsta sunt la limita unor fapte penale”, spune primarul Paul Precup.